put your site name

LYSSKY

Denne interaktive installasjonen med det passende navnet CLOUD, er basert på ikke mindre enn 1000 nye lyspærer med nedtrekkssnor og 5000 brukte lyspærer, donert av publikum. De besøkende kan dermed trekke i snora og på den måten direkte delta i skulpturens forandringer – og kunst som involverer deg og meg heier jo som kjent vi på! P.S. Ser du forresten at snorene ser ut som regn?

Kunstneren er Caitlind r.c. Brown, stedet er Alberta, Canada.

 

This interactive installation with the appropriate name CLOUD, is based on no less than 1000 new light bulbs on pull chains and 5000 burned out light bulbs, donated by the public. The visitor can therefore pull the string and directly participate in the sculpture changes – and art that involves you and me is something we always cheering for, as you might know. P.S. Have you noticed that the pull chains looks like rain?

The artist is Caitlind r.c. Brown, the location, Alberta, Canada.

0 comments
Submit comment